Завтра, 11 червня, президент Володимир Зеленський прийде на засідання Конституційного суду, який буде розглядати конституційність розпуску парламенту. Про це глава держави повідомив у своєму відеозверненні.

Завтра о 10.00 іду до Конституційного суду України.

Geplaatst door Володимир Зеленський op Maandag 10 juni 2019

"Завтра Конституційний суд України буде розглядати питання розпуску праламенту. Мене запросили на засідання і це буде перший за 28 років історії незалежної України раз, коли президент прийде на засідання Конституційного суду. Саме так буде, а не навпаки - коли хазяїн викликає своїх слуг до себе в кабінет. Ми впевнені в нашій юридичній позиції. І в моїй позицїї як президента. Коли я розпускав парламент - це була відповіть на волевиявлення народу. І завтра я буду відчувати вашу підтримку", - заявив Зеленскький.

Як повідомляв Знай.uа, торгівельна блокада Донбасу: Романенко показав підтекст ідеї Кучми, Зеленський уже погодився.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський назвав точну дату переговорів з Росією.