Новообраний президент України Володимир Зеленский підписав указ про звільнення Василя Бедрия з посади начальника управління Служби безпеки в Рівненській області. Про це сказано в указі президента №355 від 10 червня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Бедрия Василя Васильовича з посади начальника управління Служби безпеки України в Рівненській області", - зазначається в указі.

Василь Бедрій отримав звання генерал-майора у серпні 2017 року. Колишній президент України призначив його на посаду начальника управління Служби безпеки в Рівненській області в жовтні 2015 року.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше повідомлялося, що до президента України Володимиру Зеленському звернулися з відозвою взяти під особистий контроль справу про напад на телеоператора "Вістей" Вадима Макарюка.

Про це у своєму Facebook-акаунті повідомив відомий український блогер Олександр Костенко.

Блогер звернувся до глави держави і закликав його розібратися в нападі на журналіста незважаючи на різницю в політичних поглядах. Костенко вважає, що тільки Зеленський зможе розібратися в цій непростій ситуації. Саме президент здатний змусити представників силових структур діяти, знайти і покарати нападників.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відправляє в Раду тамаду Кривошеєва.

Також Знай. ua писав, що українці благають Зеленського прибрати з "Слуги народу" соратника Кличка.