Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує в найближчі дні зустрінеться з новообраним президентом України Володимиром Зеленським. Політик хоче дати главі держави деякі поради.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я думаю, що буквально в найближчі дні у мене буде зустріч з президентом України, і я хочу просто порадити йому, що сьогодні треба робити невідкладно. Тому що якщо час буде втрачено, то після цих парламентських виборів буде сформовано бюджет, який на 2020 рік закладе нам стагнацію, закладе нам реальне падіння економіки країни", - сказала вона в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV у понеділок.

Юлія Тимошенко уточнює, що є ймовірність того, що партія "Батьківщина" не буде в наступному парламенті коаліції. Однак політик запевняє, що не може дозволити собі "ще п'ять років бездарно втратити тільки тому, що ми будемо з-за своїх амбіцій в опозиції".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ми все одно будемо допомагати всіма силами. Все, що ми можемо зробити, в будь-якому статусі, ми все одно будемо це робити. Тому що країну ми повинні рятувати для себе, наших дітей і онуків", - підкреслила вона.

Раніше Юлія Тимошенко на з'їзді ВО "Батьківщина" заявила, що готова до вступу в коаліцію з партією "Слуга народу".

"Наша команда налаштована йти в сильну коаліцію з новим президентом. Ми готові запропонувати сильний план дій. Ми хочемо втілити "Новий курс", - заявила Тимошенко.

Тимошенко заявила, що коаліція буде називатися "Коаліція дій".

"І не просто створити якусь коаліцію, ми пропонуємо назвати її "коаліцією дій". У нас є не просто план, у нас є план дій на 100 днів", - додала вона.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, биография, досьє компромат на "газову принцесу" Юлію Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що Приходько відмовила Тимошенко і вирішила піти на вибори.