У "Міністерстві Люстрації" звернулися до президента Володимира Зеленського через соцмережу Facebook. У пості групи сказано, що незважаючи на нові призначення президента, все залишилося на своїх місцях - нікого не посадили і голосно не звільнили.

"22 травня Володимир Зеленський призначив Івана Баканова першим заступником голови СБУ! І що? Що змінилося? Нікого не посадили! Нікого голосно не звільнили! Але найголовніше все залишилося на своїх місцях: наприклад контрабанда як лилася грошовим потоком в СБУ так вона туди далі і ллється. Знаєте чому? Тому що або Баканов Іван не розуміє, що робити і як керувати цим органом, або він швидко перемкнув потоки в потрібні кишені. Знаєте третє пишіть", - сказано в пості.

Автор повідомлення запропонував розглянути різні варіанти і підбив підсумок, порадивши Володимиру Зеленському покликати фахівців і таки навести порядок.

"Шановний Володимир Зеленський (Володимир Зеленський - президент від народу) і Команда Зеленського ну і Партія "Слуга Народу" не знаєте як навести порядок покличте фахівців, не знаєте як знайти проведіть конкурси! Державою, а тим більше правоохоронними органами повинні керувати професіонали, а не друзі і куми, вчіться на помилках попередників", - звертаються до президента у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці активно взялись виливати свої думки і емоції у коментарях до поста і розділились на два табори. Хтось впевнений, що за місяць кардинальні зміни зробити не можливо, а хтось розчарований, бо думав, що тільки так і все робиться.

Так, люди висловили свої страхи і хвилювання, що буде з країною далі, чи світить нам щось добре чи ні. Така невідомість здебільшого лякає.

Нагадаємо, Бацман не стрималася у прямому ефірі через Вакарчука: "Бл*дь".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив, що встановить нову систему влади і "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прийде на засідання Конституційного суду, який буде розглядати розпуск парламенту.