Зеленський призначив Владислава Бухарева головою Служби зовнішньої розвідки.

Владислав Бухарев - народний депутат Верховної Ради VIII скликання.

З грудня 2007 по березень 2010 року він був першим заступником голови Державної податкової адміністрації України - начальником податкової міліції.

1 березня 2014 року в. о. президента України Олександр Турчинов призначив Бухарева першим заступником глави СБУ - начальником головного управління по боротьбі з корупцією.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На парламентських виборах балотувався по одномандатному виборчому округу №162 від партії "Батьківщина", пройшов у Раду, набравши 20,26% голосів виборців.

Бухарєв Владислав Вікторович - народний депутат України VIII скликання, колишній перший заступник Голови Служби безпеки України - начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України. Спеціальне звання - генерал-лейтенант податкової міліції. Військове звання - генерал-лейтенант.

Бухарєв нагороджений багатьма відзнаками. Зокрема, має орден «За заслуги» ІІІ та II ступенів і медаль ФСБ Росії «За боевое содружество».

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.