Президент України Володимир Зеленський вносить до Верховної Ради подання на надання згоди на звільнення генерального прокурора України Юрія Луценка. Про це повідомив заступник глави адміністрації президента Руслан Рябошапка на брифінгу. На жаль, ми знаємо чим це закінчиться при нинішній Раді.

"Підписано подання на звільнення генерального прокурора Луценка", - сказав Рябошапка на брифінгу біля Адміністрації президента у вівторок.

Юрій Луценко
Юрій Луценко

Він зазначив, що подання на звільнення Луценка передається в парламент.

Президент Володимир Зеленський вніс подання на призначення заступника глави Адміністрації Президента Вадима Пристайка міністром закордонних справ.

Крім того, Зеленський підписав подання на звільнення генпрокурора України Юрія Луценка і міністра закордонних справ Павла Клімкіна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Павло Клімкін
Павло Клімкін

Як повідомив на брифінгу заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, документ вже внесли в Раду.

"Стосовно керівника Міністерства закордонних справ, Президент підписав подання про звільнення Клімкіна з посади...Також вніс подання на призначення Вадима Пристайка Володимировича міністром закордонних справ Президент підписав звільнення Клімкіна і вніс подання на нового главу МЗС, - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський призначив Бухарева главою розвідки: має медалі від ФСБ.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.