Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього міністра економічного розвитку та торгівлі України Айвараса Абромавічуса головою наглядової ради державного концерну Укроборонпром.

Відповідний указ з'явився на сайті Адміністрації президента у середу, 12 червня 2019 року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Призначити Абромавичуса Айвараса членом Наглядової ради Державного концерну Укроборонпром (за згодою)", — йдеться в указі президента.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім цього, Зеленський звільнив двох членів наглядової ради концерну Я.Скалька, І.Черкаського у зв'язку із закінченням терміну їхніх повноважень.

Раніше Абромавичус розповідав, що особисто влаштовував зустріч Зеленського з міжнародним бізнесом. Він повідомляв, щоб хотів би приєднатися до команди президента.

Зазначимо, що Айварас Абромавичус був міністром економічного розвитку та торгівлі України у 2014-2016 роках в уряді Арсенія Яценюка. За його каденції в Україні запустили систему електронних закупівель Prozorro, а також була розпочата реформа корпоративного управління у державних компаніях.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії: це сподобається не всім.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленського просять почистити ряди "Слуги Народу": "Давид Арахамія звинувачувався у розкраданні палива".

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський висунув чіткі вимоги Баканову.