Уповноважений Верховної ради з прав людини Людмила Денисова запропонувала російському омбудсмену Тетяні Москальковій обговорити можливість звільнити всіх українців, ув'язнених у РФ в обмін на росіян, ув'язнених в Україні.

Людмила Денисова

"У мене є деякі пропозиції і у нашої країни, щоб обговорити можливість не тільки підтримки наших громадян, які перебувають у складних ситуаціях в Росії і в Україні, а обговорити можливість звільнення громадян, які перебувають у пенітенціарних установах, які відбувають покарання і тільки чекають правосуддя", - сказала Денисова у вівторок на зустрічі з Москальковою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, за словами Денисової, на звільнення всіх ув'язнених в Україні росіян є "добра воля" президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тетяна Москалькова

Нагадаємо, Пальчевський вказав Зеленському, у яку річку краще не йти двічі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленського просять почистити ряди "Слуги Народу".

Також Знай.uа писав, Зеленський підписав подання на звільнення Луценка і Клімкіна.