Колишній президент Грузії і екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі відмовив лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку на пропозицію об'єднатися. Натомість він заявив, що йде на дострокові парламентські вибори з власною політсилою. Саакашвілі вже озвучив імена декількох кандидатів до Ради.
Про це політик повідомив в ефірі радіо "Новое время".
Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Лідер політичної сили "Рух нових сил" Саакашвілі сказав, що в їхніх списках не буде жодного чинного депутата. Але зазначив, що пропозиції надходили від багатьох нардепів.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

Саакашвілі сказав, що в його команді є Володимир Лановий. На його думку, він успішний реформатор. Також до екс-президента Грузії приєднався Олесь Доній, вони разом брали участь у Революції на граніті. У виборчий список партії Саакашвілі увійдуть Давид Сакварелідзе, Олена Терещенко, Дмитро Булах і Ігор Черняк.

"До речі, зараз з нами йде на вибори Костянтин Бушуєв, який є заступником голови Національної поліції України. Коли генерал поліції вимагав хабар, то він на себе причепив камеру і всередині будівлі МВС зайшов і посадив цього генерала. Після цього Костю відправили відразу в АТО. Так ось зараз він іде з поліції разом з нами на вибори", - сказав Саакашвілі.

РНС разом з вами йде на вибори!

РНС разом з вами йде на вибори! — РНС вместе с вами идёт на выборы!

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Zaterdag 8 juni 2019

Нагадаємо, що Тимошенко відреагувала на українця Саакашвілі: "Кричуща несправедливість".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.uа писав, Саакашвілі озвучив розцінки на місця у партіях: для них є "кодове слово".