У президента України Володимира Зеленського вигадали, як реформувати український парламент.

Ідеолог "Зе Команди" і представник Зеленського в Раді Руслан Стефанчук нагадав, що на дорадчому референдумі 2000 року українці проголосували за введення двопалатного парламенту (81,68% - "за"). І одна з палат при цьому повинна представляти інтереси регіонів України і сприяти їх реалізації", - передає Telegram-канал Klymenko Time.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

При цьому Стефанчук в черговий раз висловив своє "фе" поточній змішаній системі парламентських виборів. Мова, звичайно, про мажоритарку. Яку через імплементацію результатів цього референдуму і хочуть скасувати.

Верховна Рада

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

До речі, цей же референдум передбачав у своїх результатах обмеження депутатської недоторканності (89,00% - "за") і скорочення числа депутатів з 450 до 300 (89,91% - "за").

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у вівторок, 11 червня, звільнив відразу 15 обласних губернаторів.

Як повідомляв портал Знай.ua, з команди Зеленського ліквідувалась красуня Ірина, яка йшла під номером 73.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Гройсман, який попередні 5 років очолював український уряд, йде на парламентські вибори 2019 з партією "Українська стратегія". Експрем'єр просить у народу дати йому ще 5 років.