Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман спробує щастя на парламентських виборах з партією "Українська стратегія". Всі українці вже щосили намилувалися бордами Гройсмана, але тепер черга дійшла і до соціальних мереж. Володимир Борисович вирішив трохи піднабрати рейтинг нехитрим шляхом: гучними промовами в Twitter.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

На своїй сторінці в соціальній мережі він опублікував запис, в якій сформулював завдання своєї партії на наступні п'ять років.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Амбітні завдання, які ставить перед собою прем'єр, викликали негативну реакцію і саркастичний сміх серед жителів України.
"Серйозна задача, яку повинні реалізовувати в наступні 5 років - створити економічні основи для появи в Україні розвиненого середнього класу. Це високооплачуваний вчитель, лікар, фермер, підприємець, військовий." - написав Володимир Борисович.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українці відреагували моментально в коментарях:

"Я б хотів, і мабуть більшість населення України зі мною погодиться, щоб наступні 5 років ти на зоні шив рукавиці", "Бл*ть, де ти такий розумний був раніше? Ідіть нах*й, Грося!", "Високооплачуваний підприємець - це як? Вже є високоплачувані судді, мусора, прокурори, чиновники, чим не середній клас?"

"Володя видихай", "5 років не вистачило", "Все це вже було. 2014-2015 ці казки розповідали нам разом з головним казкарем Порошенко. Крім вас краще жити так ніхто і не став", "Якщо Ви так турбуєтесь про країну, тобто ще 1 варіант, на наступні 5 років. Ідіть у військкомат, потім на Донбас. І там для Вас, в тому числі, знайдеться місце і заняття", "У тебе вже було 5 років на це. Не вийшло? Дібілоїд?", "Мудозвон, а що ти 5 років робив?".

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.