Українцям відкрили очі на гучні заяви прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо зниження тарифів на газ та обіцянки домовитися із Нафтогазом про знижки для населення.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідною публікацією та документом, який ставить хрест на газових сподіванням українців, опублікував Тelegram-канал Компромат.leaks.

"Всі розмови Гройсмана про зниження ціни на газ для населення виявилося порожньою балаканиною. Адже Нафтогаз з червня 2019 року збільшив ціну населенню до 8,61 грн. за 1куб. м. При тому що промисловим компаніям він знизив її до 6,9-7,7 грн. за 1 куб м. Зараз Гройсман звичайно розповість про те, що Нафтогаз не виконує його вказівки, але ми то розуміємо, що газ і далі дорожчатиме (з опалювального сезону). Сказати, що Гройсман не знав, що станеться підвищення, було б нерозумно, він був в темі. Влітку населення не хвилює вартість газу, а прем'єр буде виглядати як "борець" і спробує заробити собі бали в парламент. Але те, що Нафтогаз здатний сьогодні закупити газ для населення по 6,9 грн. за 1 куб залишається фактом, адже так і станеться. Правда відчути нам з вами даних "поліпшень" не вийде", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Відповідний пост Гройсман опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми точно знаємо, що потрібно зробити, щоб Україна стала успішною. Наші дії проходять через наш розум і наше серце. Наша стратегія – принести в кожну родину мир, достаток, стабільність і впевненість у завтрашньому дні", - йдеться в дописі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.