Українська співачка і політик Анастасія Приходько, яка в лютому 2018 року заявила, що шляхом обману виявилася в політичному промо-ролику Петра Порошенка, виграла суд.

Згідно з інформацією на особистій сторінці артистки в Instagram, найближчим часом в судновому порядку їй виплатять 268 тис. гривень. Примітно, що сама Приходько вимагала суму вдвічі більше.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Коли зі своїм адвокатом не тільки працюєш, але і відпочиваєш… Є що обговорити…Іван Кличановський виграв разом зі мною суд проти команди П. Порошенко, де в судовому порядку ми повинні отримати 260.000 гривень", — написала в соцмережах.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У лютому 2018 року Приходько опублікувала в Facebook відеозвернення, в якому зажадала від команди екс-президента України Петра Порошенка видалити з мережі промо-ролик його передвиборної кампанії, в якому нібито виявилася нечесним шляхом. За словами виконавиці, її запрошували зняти мотиваційне відео про Україну, проте пізніше в ньому з'явилося ім'я чинного на той момент гаранта.

У свою чергу, колишній продюсер співачки Денис Путінцев розповів журналістам, що не знав про мету зйомок, які раніше під виглядом соціального проекту запропонував артистці міністр культури Євген Нищук. До того ж, за словами продюсера, він заборонив публікацію відео, як тільки побачив, що воно є політичним промо-роликом. Однак його не послухали і відео з'явилося в мережі.

Нагадаємо, Портнов розкрив злочини Порошенка: "До кінця року треба посадити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив, що встановить нову систему влади і "підготував особливий сюрприз для Порошенка".

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали, чим займається "оновлений" Порошенко: "Закадрити колишню після корпоративу".