Першу десятку партії "Європейська солідарність" озвучив на офіційному з'їзді політичної сили екс-глава держави Петро Порошенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петро Порошенко

Відповідну інформацію він оприлюднив на своїй сторінці у Twitter, не забувши "мимохідь" провести промовисті,на його думку, аналогії із Кварталом 95, який раніше очолював нинішний глава держави Володимир Зеленський.

"Хтось призначає на посади кадри з "95-го Кварталу", а для нас важливіші ті, хто пройшов 95-ту бригаду. Кожен із наших кандидатів – зірка у своїй сфері, а разом вони мають сформувати зіркову команду, яка забезпечить Україні гідне місце під зорями європейського прапору", - написав Порошенко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не знав, що Кононенко, Грановський, Розенблат та Гладковські служили у 95 бригаді", "У баті маркетинг не змінився. Зіграти на бригаді 95 - це як "закадрити" колишню після корпоративу", "Скільки хлопців з 95-ої бригади отримали від вас посади за 5 років? Чи раніше було не на часі?", "Клептоман і піз*абол Порошенко, який мріє далі займатися улюбленою справою красти з бюджету і пудрити людям мізки", "Шкварнись головою об стінку", - обурюються українці у коментарях під публікацією.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, колишній президент Петро Порошенко, який балотуватиметься у Раду із оновленою партією "Європейська солідарність" і, за словами його соратників, має намір стати не депутатом, а "батьком нації".

Петро Порошенко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє журналіст Української Правди із посиланням на джерела у партії колишнього гаранта.

Зазначається, що наразі достеменно невідомо, хто саме увійде до списку партії на вибори.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами штабістів Порошенка, екс-президент особисто відповідає за формування списку, одноосібно веде усі переговори і якщо якийсь список партії наразі і є, то про його вміст знає тільки сам Петро Олексійович.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за лічені дні до втрати повноважень президента Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.