Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман день у день потрапляє в нові скандали та становитсч героєм різних мемів і фотожаб. Ось і на цей раз ріст і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував кумедне фото Гройсмана з дитиною, на якому зроблена промовистий підпис і якої дорікнув чиновника за одну з найбільш серйозних проблем країни, повідомляє видання Politeka.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Устами дитини глаголить істина" - лакончино підписав фото Шнайдер.

Народні умільці обробили фотографію, на якій Володимир Гройсман опустився навпочіпки перед маленькою дитиною. Малюка посадили за кермо іграшкового автомобіля. Автори змусили маленького водія поцікавитися питанням, яке хвилює абсолютно всіх водіїв: "Коли будуть нормальні дороги, дядя Вова?".

Устами ребёнка глаголет Истина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 12 juni 2019

Користувачі соціальної мережі посміялися на «фотожабой». Деякі відповіли за дитину від імені всіх українців. Інші нарікали, що хороших доріг жителям країни доведеться чекати, ймовірно, ще дуже і дуже довго. Втім, коментатори не втрачають надії:

"Коли у тебе,малюк,будуть правнуки!", "Раніше я боявся темряви. Але нещодавно прийшли платіжки за ЖКГ. Тепер я боюся світла, а ще води, тепла та вивезення сміття.", "Дядя Вова, можна я тебе посаджу на зону?", "Черговий сюжет: я свій, я хороший", "Треба було запитати у Порошенка, а Вовочка має багато дірок закривати, які зробив Порошенко", "До дяді Вови повинна бути інша постановка питання... не коли будуть", "а де ж вони?" "Коли? Вчора!"

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.