Син олігарха Ігоря Коломойського Григорій став гравцем баскетбольного клубу "Дніпро", куди перейшов з ізраїльського "Маккабі Рішон ле-Ціон". Про це заявив президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський, передає "КП".

"Зараз він (Григорій Коломойський - прим. ред.) набагато підсилить команду. Він ще молодий, але дуже сильно любить баскетбол. І дуже багато працює над собою", - повідомив Михайло Бродський.

Перехід Коломойського відбудеться тільки після того, як "Маккабі Рішон ле-Ціон" закінчить виступ у плей-офф чемпіонату Ізраїлю.

Сина олігарха, правда, важко назвати зіркою команди. За ізраїльську команду він зіграв, в загальній складності, 9 хвилин, і не набрав жодного очка. Ще кілька хвилин він грав у складі команди коледжу з Клівленда, але там теж не зміг похвататься якими-небудь успіхами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Коломойський вимагає повернути йому акції Приватбанку.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі показали трейлер "Холодне серце 2".

Також Знай.иu писав, з'явився трейлер гучного українського фільму для всієї родини.