Російський президент Володимир Путін заявив, що Україна та Росія відновлять стосунки. Цьому може посприяти політика нового президента Володимира Зеленського. Таку думку висловив президент країни-агресора на російському телебаченні.

Попередню владу в Києві за "русофобію" покритикував, а новопризначеній висловив сподівання, що у подальшому ситуація з новим президентом буде змінюватися.

Путін
Путін

"Нове керівництво, сподіваюся, позбавлене таких обмежень і відчуває себе вільно, покладаючись на довіру, яка була надана народом України новообраному президенту", - заявив Путін.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На думку російського президента, команда Зеленського "зможе діяти енергійно і в напрямку відновлення відносин між Україною і Росією". Крім того, Путін порадив Зеленському зосередитися на вирішенні внутрішніх українських проблем, зокрема в економічній і соціальних сферах. Путін очікує, що офіційний Київ "не буде прикриватися русофобськими вигадками та ідеями для того, щоб ухилятися від вирішення" цих питань.

путін
путін

"Неминуче, що ми відновимо наші відносини, не може такого бути між частинами одного і того ж народу або між двома братніми народами, як би не складалися наші відносини з елітами. Навіть з політичними елітами минулого, припустимо, з тими людьми, які на чолі всієї своєї діяльності, всього свого життя ставили насамперед особистий успіх, особисту вигоду і збереження своїх капіталів, нажитих за рахунок українського народу, але які зберігаються десь за кордоном. Від цього у них і така любов до Заходу, я думаю", - резюмував Путін.

Нагадаємо, Медведєв налякав світ дивною поведінкою у Twitter: відправив другу свій "огірок".

Раніше Знай.ua повідомляв, що дочка Путіна буде керувати генами росіян.

Також Знай.ua писав, Медведєв прокоментував прорив Зеленського в Україні.