Українців не на жарт зацікавив феномен №73 - номер у списку партії “Слуга народу” - 25-річну київська тусовщиця Ірина Панченко. Білявка потрапила в першу сотню кандидатів, які будуть балотуватися в парламент. Вчора, 12 червня, в партії "Слуга народу" повідомили, що після ретельної перевірки Ірину Панченко виключили зі списку.

Видання "Страна" взяло коментар у Ірини з цього приводу. З короткого інтерв'ю стає зрозуміло, що дівчина не знає, що потрібно було зробити для того, щоб потрапити в прохідний список партії. Однак, вона обурюється тим, що хтось може вважати її "не підходить" для кандидата в депутати.

Дівчина сказала, що для того, аби потрапити до прохідної частини списку вона подавала заявку і заповнювала анкету.

А які три законопроекти ви подали в цій анкеті?

(Пауза) А чому я вам повинна їх озвучувати? Я їх вам не подавала. Не ви ж мене відбирали. Будете ви мене кудись відбирати, я вам представлю те, що ви скажете.

— Так ми намагаємося зрозуміти, за якими критеріями вас відбирали. І якщо ви планували просувати ці законопроекти, став депутатом...

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що-що?

Я кажу, що якщо ви хотіли стати депутатом…

Вас погано чути…

На тому кінці телефону почувся характерний шум, ніби хтось шарудить папером, і незабаром почулися короткі гудки.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відтак, після спроби додзвонитися ще раз, щоб все-таки домогтися відповіді на питання, Панченко вже не брала трубку. . Ходять чутки, що за неї заплатив батько - бізнесмен Сергій Панченко.