У мережі викликало ажіотаж відео журналіста Романа Цимбалюка. Просто посеред столиці Російської Федерації чоловік вигукнув вітання "Слава Україні!".

Відоролик, опублікований на сторінці в Facebook журналіста просто став вірусним. На нього відреагували сотні корисувачів, якібули вражені побаченим.

Воно було зняте під час прямого включення українського кореспондента з акції проти арешту журналіста Івана Голунова.

"Героям слава! Це саме той випадок, коли треба дивитися до кінця", — коротко написав у пості журналіст.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео журналіст передає про події того дня у центрі Москви, як раптом у кадр порапив невідомий чоловік на велосипеді, який вигукнув "Слава Україні!". При чому він це зробив поруч зі службовим авто ДПС.

Крім того, він додав, що був настільки здивований почутим, що навіть не відразу здогадався відповісти чоловіку. За словами Цимбалюка, він не очікував такого повороту подій.

У коментарях користувачі висловили захват від сміливого вчинку росіянина.

Зясувати, що це був за чоловік, було не складно. Це — Михайло Кірцер, відомий громадський активіст, волонтер і постійний учасник акцій протесту. На них він завжди приїздить на велосипеді та у жовтому жилеті, як і цього разу.

"А велосипедист — бандерівець! Героям слава!", "У велосипедиста були київські номери!", "Ні, був на євробляхах", "Романе, Ви там, бува, не підгодовуєте їх нашим печивом?", "Обличчя Романа, коли почув від москвича у Москві "Слава Україні!", "Аж процесор підвис від нежданчика", "Романе! На це можна дивитися вічно!", "І все ж таки мені радісно бачити таке вітання у Москві!" — активно пишуть люди під постом Цимбалюка.

Героям СЛАВА! Это как раз тот случай когда нужно смотреть до конца :)

Geplaatst door Roman Tsymbaliuk op Donderdag 13 juni 2019

Нагадаємо, відома телеведуча брудно вилаялась у прямому ефір.

Як повідомляв портал Знай.ua, українського журналіста вирвали з лап окупантів.

Також Знай.ua писав про те, що український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.