Господарський суд Києва схвалила позов кондитерської корпорації "Roshen" проти Міністерства економічного розвитку і торгівлі та ДП "Укрпатент" щодо реєстрації знака у вигляді "червоного кольору матеріалів для упаковки кондитерських виробів".

Передають "Наші гроші".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Roshen
Roshen

Відтепер Кабмін за рішенням суду повинен визнати і зареєструвати за кондитерською фабрикою «Рошен» право інтелектуальної власності на товарний знак у заявці №201710458 від 13 травня 2017 року, яким є червоний колір в упаковці кондитерських виробів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Під дію знака потрапили також і червоні стрічки.

Виходить, що суд дозволив Roshen зарезервувати за собою право упаковувати кондитерські вироби в червоні стрічки.

Суд визнав недійсними висновок "Укрпатенту" та рішення Апеляційної палати, Мінекономрозвитку, яким підприємству раніше відмовили в реєстрації спірного знака.

На початку 2012 року Roshen подала заявку на видачу свідоцтв на стрічки з написом Roshen з різними відтінками червоного кольору. Але ні одну з цих заявок в компанії не оплачували, тому рішення по ним не було.

В серпні 2016 року Roshen заявила про бажання зареєструвати за собою ще два знаки: стрічку червоного кольору і стрічку червоного кольору з написом Roshen. Обидві-для упаковки тортів.

Roshen не змогла довести, що має право на володіння червоною пакувальної стрічки. Тому в лютому 2017 року за цією заявкою фірма отримала відмову.

Нагадаємо, Порошенко намагається "прибрати" Зеленського, кинув всі ресурси

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко разом з Кононенком привели в лють українців

Також "Знай.ua" писав про те, що Парубій здав Порошенка з потрохами