Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що передав до Конституційного суду документ про чисельності складу двох фракцій, які входять в коаліцію. Документа не вистачало на засіданні КС 11 червня.

Передає "Эспрессо.TV"

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я передав як голова Верховної Ради в Конституційний суд кілька важливих документів. Один з них це - документ чисельності двох фракцій, які входили до складу коаліції", - розповів спікер ВР.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Крім того, я передав інший документ - заяви, які надходили в апарат ВР про вихід з коаліції. Коаліція на початку свого створення налічувала 302 народних депутата, я передав всі заяви народних депутатів, які написали заяви про вихід з коаліції, і якщо кількість цих заяв відняти від цифри 302, то виходить більше 226", - резюмував Парубій.

За його словами, це доказів того, що на момент виходу з коаліції "Народного фронту" вона існувала.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Також Парубій розповів, що крім членів двох фракцій до коаліції входили позафракційні депутати.

Нагадаємо, Парубій здав Порошенка з потрохами

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Парубія знову дещо неабияк підгоріло від Зеленського

Також Знай.ua" писав про те, що Ляшко і Парубій забили тривогу і звинуватили Зеленського в цензурі