Тіффані Трамп – найменш популярна дитина президента США Дональда Трампа, але дуже цікава особистість. Дівчина активний користувач соцмереж, її сторінка заповнена особистими фотографіями. Але в цей раз дочка президента опублікувала миле фото з батьком і його дружиною Меланією, і привітала його з Днем народження.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Тіффані позує на сімейному фото в коротенькому рожевому платтячку з чорною вишивкою, а на її ногах акуратні чорні босоніжки. Поряд з нею стоїть батько Дональд Трамп, а збоку від нього – Меланія, яка з'явилася на фото в довгому ніжно-персиковому платті. Всі вони мило посміхаються, дивлячись у камеру. У підписі до фотографії Тіффані зворушливо привітала батька-президента з Днем народження.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.