У партії Володимира Зеленського "Слуга народу" розповіли, з ким збираються співпрацювати. Про це в інтерв'ю "УП" повідомив голова штабу, сьомий номер у списки партії, Олександр Корнієнко.

Він заявив, що у партії не вважають своїм союзником жодну із старих політсил, а з "Голосом" Святослава Вакарчука вони однодумці. На його думку, "Слуга народу" перетинається із "Голосом" у деяких регіонах на заході і трохи в Києві.

"Але ми вважаємо їх своїми конкурентами", - пояснив політик.

При цьому Корнієнко відзначив, що союз із партією "Сила і честь також можливий. Окрім того, у слуги народу пропонують у список кандидатр на прем’єр-міністра маловідомих людей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми запитаємо в народу, кого вони хочуть бачити прем'єром?" - заявив Корнієнко.

Може люди хочуть бачити на посаді прем’єр-міністра Юрія Бойка або Юлію Тимошенко. Бо одних у спиоск написали, а інших - ні. За його словами, зараз у партії йдуть дискусії не про кандидатуру, а про те, яким повинен бути прем’єр. Ця людина має бути технократом, відв’язаним від політики, але з проблемою контактів з політиками. Або це буде людина з політичною відповідальністю, але з проблемою технократизму і управління. Можливо, якийсь третій варіант, у партії поки що дискутують.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, зараз у партії йдуть дискусії не про кандидатуру, а про те, яким повинен бути прем'єр.

Нагадаємо, як за Порошенка обчистили держбюджет на 150 млн: неймовірні пригоди Адміністрації президента.