Нещодавно відомий український співак Святослав Вакарчук заявив, що йде на дострокові парламентські вибори з власною партією. Політична партія Вакарчука нагадує карася, у якому "досліджують п*****" своїх кандидатів.

Про це в програмі "Не добрий вечір" заявив її телеведучий Ігор Лєсєв, пише POLITEKA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Іноді нам пропонують зробити очевидний вибір. Сьомга або карасик? Червона ніжна філешечка. Або кістляве і пересмажене не зрозуміло що. Але я б звернув увагу на термін придатності. Вже краще кістлявий карасик під дешеве пиво. Чим тухла сьомга залита горілкою. Я зараз говорю про Вакарчука і Порошенко", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Водночас Лесев пояснив, що "партія Вакарчука – це такі маленькі урологи". Він стверджує, що найчастіше людям пропонують зробити очевидний вибір.

"Вони досліджують пі**ки своїх членів. Яка ерекція на ЄС і НАТО. Як часто ви підмиваєтесь в Океані Ельзи? І що у вас з плоттю? Ну, яка крайня. Хлопці хочуть побудувати з усієї України Галичину. У нас вже була така партія. Тільки вони хотіли побудувати з усієї України Донбас. А у цих є бачення расово чистої України. В яку більшість з нас не вписується. Ну і персональний бекграунд Вакарчука. Він вже був у парламенті. І показав себе на весь голос. Лінивий, нудний, інертний. Такий собі молодий Гриценко", — підкреслив він.