Відомий у Молдові глава Демократичної партії та донедавна "тіньовий господар" країни Влад Плахотнюк у п’ятницю залишив країну. Джерела "Української правди" у правоохоронних органах повідомляють, що тікав політик через Придністров’я, а згодом через Одесу та Київ виїхав до Лондона.

"У суботу вранці з Києва полетів до Лондона", - повідомило УП джерело.

Також молдовський телеканал tv8 отримав із власних джерел підтвердження цієї інформації. Таким чином, Плахотнюк залишив країну на авто через Придністров’я та Одесу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Минулої ночі прес-служба Демпартії підтвердила, що Плахотнюк виїхав з Молдови за кордон "на кілька днів до своєї родини". Однак у повідомленні партії не деталізують, куди саме відправився лідер політсили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пізно ввечері 14 червня відразу після оголошення про відставку попереднього уряду з аеропорту Кишенева поспіхом у різних напрямках відправились п’ять чартерних літаків. Молдовські ЗМІ припускали, що на одному з них країну покинув і Влад Плахотнюк.

Разом з тим, джерела телеканалу впевнені, що Плахотнюк покинув Молдову не літаком, а автомобілем, відразу після засідання політичної ради Демпартії.

Він нібито виїхав через територію невизнаного Придністров’я, звідки прибув до Одеси, де на нього чекав приватний літак. Цю інформацію телеканалу підтвердили одразу декілька джерел. Примітно, що родина Влада Плахотнюка мешкає у Швейцарії. Чого політик відправився до Лондона, поки що невідомо.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, український журналіст мало не побив священика в прямому ефірі: "Говоритимете це бабусям, яких обкрадаєте".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський закликав Раду зняти депутатську недоторканість

Також Знай.ua писав, Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля обговорення проблем вугільної галузі.