Відома українська активістка і блогер Ліза Богуцька, яка проживала в Криму, але перебралась до Києва, зустрілася з Міхеїлом Саакашвілі, про що поспішила розповісти на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, назвавши грузина своїм другом.

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі

Богуцька повідомила, що вони поспілкувались на рахунок майбутніх виборів і про ті виклики, які чекають на Україну та її президента Зеленського в майбутньому:
"Зустрілася сьогодні з моїм другом Михайлом Саакашвілі. Згадали, як билися з режимом Порошенко. Разом зійшлися на тому, що зараз все змінилося. Повітря, що став без Пороху вільніше і чистішим? Поговорили про майбутні вибори і про перспективи країни. Коротше. Про різне. Про політиків, які йдуть у минуле.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про партії, що розчиняються у річці життя. Про те, що Зеленський - це феномен і що не дивлячись на всі труднощі ми переможемо. Виграємо у олігархів країну. Буде важко, звичайно. Але за допомогою сильних гравців з нашої сторони, і за допомогою нашої сили волі і грандіозного бажання, ми обов'язково переможемо! При мені дзвонила Михайлу нова Прем'єр Молдови - Майя Санду. Ось і там настали зміни. Тому нашим олігархам разом з порошенко треба приготуватися. Їх чекають нелегкі часи. Плохотнюк в Молдові був найбільш укоріненим олігархом з усіх пострадянських країн, у яких Росія відкусила по шматку території. Так що ми своїх всковырнем обов'язково. Для цього у нас вже є Президент Зеленський. Для цього буде і новий парламент без старих аморальних звичок." - написала Ліза.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Встретилась сегодня с моим другом, Михаилом Саакашвили. Вспомнили, как бились с режимом Порошенко. Вместе сошлись на...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 16 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:
"Мрію бачити партії Зеленського і Саакашвілі в парламенті", " Ох і багато нам довелося пройти в боротьбі з режимом порохопутіна.. Але нічого ще не закінчилося і розслаблятися рано.", "Які Ви чудові", "Ліза! Саме так і буде", "Ліза, ви тільки передайте будь ласка Михайлу, щоб він був розбірливішим в політичних зв'язках. Його тактика "і нашим, і вашим" нам зовсім не до душі"

Нагадаємо, мер Одеси Труханов "вибухнув" посеред сесії

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський зробив приємно збірній України з футболу

Також Знай.ua" писав про те, що у Зеленського розповіли, хто може замінити Гройсмана