В Адміністрації новообраного президента розглядають варіант переїзду, а також подальшу долю будівлі на Банковій. Про це повідомив глава Адміністрації президента Андрій Богдан в ефірі програми "Підсумки" з Олегом Панютою на телеканалі "Україна".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Богдан зазначив, що на даний момент Адміністрація президента України йде шляхом реформ. На їхню думку зараз АП має серед українців статус і символ домінанти, що впливає на політику в Україні і вони мають намір змінити це.

"Ми плануємо створити з Адміністрації президента організацію, де будуть знаходиться вчені, дослідники, талановиті люди, реформатори. Ми тримаємо напрямок на офіс європейського типу. Тому ми плануємо переїзд в інше приміщення. Це буде "опенспейс", зі скляними стінами, куди може спокійно прийти будь-який громадянин України", – зазначив Богдан.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

При цьому щодо долі старої будівлі розглядається кілька варіантів.

"Можна, звичайно, продати стару будівлю АП. А гроші повернути в бюджет. Але ми розглядаємо і варіант створити в будинку на Банковій музей української державності. Адже такого музею в Україні немає", – зазначив Богдан.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.