Колишній губернатор Одеської області та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, якому новообраний президент України Володимир Зеленський повернув українське громадянство, став на військовий облік в Києві.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідний пост з фотографіями з'явився на офіційній сторінці Саакашвілі в Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Пройшов медичну комісію і став на військовий облік у Святошинському військкоматі. Здоров'я відмінне, придатний до військової служби, так що готовий зі зброєю в руках захищати Україну. Дуже приємний і уважний медперсонал, який працює в не дуже хороших умовах. Військкоматам та їх співробітникам потрібно різко збільшити фінансування", — написав він.

Користувачі мережі не пройшли повз цієї новини і тут же відреагували на заяву Саакашвілі. Причому не тільки в коментарях до новини, але і зробили влучну карикатуру.

Раніше повідомлялося, що екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Михайло Сакашвілі запитав людей на Хрещатику, чи варто брати участь йому і його партії у виборах до парламенту в цьому році. Про це він повідомив у Facebook.

"Всі партії абсолютно продають місця у своєму виборчому списку. І мені з ними не по дорозі. Ці люди, які продають і купують місця - вони не будуть на вас працювати. І зараз історичний шанс для України, особливо після президентських виборів, які призвели Володимира Зеленського у владу", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що Саакашвілі озвучив розцінки на місця у партіях.