Перша леді України дружина президента Володимира Зеленського Олена вирішила поділитися з українцями частинкою свого дитинства в день народження табору "Артек". Вона відвідала популярне місце відпочинку для дітей у день 94-річниці табору.

Олена Зеленська - непублічна персона, тому вона не часто ділиться з прихильниками фото у соціальних мережах. Однак опублікувала чимало яскравих фото з поїздки в "Артек".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Багато років тому, в 1994, я провела в "Артеку" незабутні моменти своєї юності. І ось сьогодні "Артеку" виповнюється 94 роки, і я знову тут. Була надзвичайно рада провести цей день у Пущі Водиці під Києвом разом з легендарним українським спортсменом, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою." - написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Табір разом з першою леді країни відвідали відомі актори, головні герої серіалу "Школа" Олександр Петренко та Ірина Кудашова. Олена Зеленська виступила перед артеківцями, а потім у невимушеній атмосфері спілкувалася з ними та робила спільні фото.

Потім дружина президента опублікувала у своєму блозі відеозвіт, який зробили діти після її візиту в табір.

"Чудовий сюрприз від юних артеківців - відеозвіт про сьогоднішній день в Артеку в Пущі-Водиці. Спасибі, друзі, за цей подарунок і спільно проведений час", - підписала вона відео в соцмережі.

Зазначимо, що після окупації Криму 22 червня 2016 року міжнародний дитячий центр "Артек" відновив свою роботу на базі санаторно-курортного комплексу в Пущі-Водиці.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сваркe чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.