Експрезидент Грузії та колишній глава Одеської Обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі, який нещодавно повернувся до нашої країни, запропонував перенести з Києва адміністративний центр України.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Саакашвілі розповів, що у Грузії парламент перенесли зі столиці до Кутаїсі у будівлю, яка, на думку політика, гірше, ніж будівля Верховної Ради України.

Міхеїл Саакашвілі

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми перенесли парламент до Кутаїсі і я хочу, щоб в Україні теж зробили, щоб адміністративний центр винести за межі Києва, новий будинок, з чистого листа почати", - сказав Саакашвілі.

Додамо, що президент України Володимир Зеленський не бажає залишаться в будівлі Адміністрації президента, там на його думку, краще зробити музей, а адміністрацію перенести в інше місце. Таким розглядають Український дім на Європейській площі у столиці.

Новий сучасний офіс глави держави, за словами голови адміністрації президента Андрія Богдана, має бути зі скляними стінами європейського типу - "опенспейс" куди може спокійно прийти будь-який громадянин України, або побачити з вулиці, що відбувається всередині.

Нагадаємо, Міхеїл Саакашвілі розкрив плани щодо "оновлення" України.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський зробив приємно збірній України з футболу.

Також Знай.ua" писав про те, що у Зеленського розповіли, хто може замінити Гройсмана.