Конституційний суд визнав незаконним створення у 2014 році закону про Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Це рішення може призвести до продовження дії скандальної формули "Роттердам +".

Команда президента Володимира Зеленського обіцяє внести в Раду законопроект про ліквідацію формули, повідомляє ТСН. Тиждень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак нового президента спробували відібрати право вплинути на цю схему. Річ у тому, що після скасування НКРЕКП необхідно буде створити новий орган - вже правильну Нацкомісію.А поки її немає власники схеми "Роттердам +" і далі багатітимуть з фантастичною швидкістю: 30 тисяч гривень на хвилину за наш рахунок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

"Роттердам +" виманює по 12 мільярдів гривень на рік з кишень українців в інтересах двох олігархів. Це формула розрахунку тарифів теплової генерації, яка виробляє електроенергію шляхом спалення вугілля. У тариф на електроенергію закладається ціна вугілля завищена на 25%-35% у порівнянні зі справедливою ринковою вартістю вугілля такої якості. Ключовим вигодонабувачем від Роттердам+ стала компанія ДТЕК, яка належить мільярдерові Рінату Ахметову.

Нагадаємо, Зеленський відмовився від Банкової: що зроблять із приміщенням, де працював Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли про далекоглядні плани: президент поїде, українці отримають музей.