Президент Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. За словами президента, він обговорив з нею можливе рішення Конституційного суду щодо розпуску парламенту.

Про це повідомляє "Новое время".

Раніше Юля Тимошенко заявляла про своє прохання щодо розпуску Верховної Ради України, незважаючи на рішення Конституційного суду.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я відповів, що треба дивитись на рішення. Думаю, що воно буде однозначним. Я розпустив Раду і за законом, і за запитом суспільства. Я не думаю, що буде інше рішення", — зазначив президент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На питання журналістки, чи збирається він виконувати рішення Конституційного суду, яким би воно не було, Зеленський відповів: "Давайте дочекаємось рішення, вони і так затягують, мені здається. Головне, що я не хочу впливати на український суд", — наголосив Зеленський.

Зазначимо, що радикальна конфронтація між новим президентом і парламентом розпочалася з фрази: "Я розпускаю Верховну Раду 8-го скликання".

І 28 днів Володимира Зеленського у статусі нового глави держави поки не завершили інтригу, чи будуть дочасні вибори. Щоправда, дійство перемістилось на іншу сцену – до суду.

"Дякую, що мене запросили. Здається, це вперше в історії України. Зазвичай президент викликав суддів до себе. Народ України аплодує рішенню про розпуск Ради. Наша юридична позиція беззаперечна і бездоганна", - заявив у Конституційному суді Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський призначив українського героя головою Держприкордонслужби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський і Аваков на Донбасі: що відбувається просто зараз.

Також "Знай.uа" писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.