Президент України Володимир Зеленський натякнув, що знає яке рішення винесе Конституційний суд при розгляді його указу щодо розпуску Верховної Ради.

Зеленський впевнений у законності виданого ним указу про розпуск ВР і позачергові вибори парламенту, але він не має наміру впливати на Конституційний суд. Про це президннт заявив під час офіційного візиту в Париж, відповідаючи на питання журналістів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені здається, що рішення Конституційного суду буде однозначним. Я вважаю, що ми все робили за законом. Я розпустив Раду і за законом, і за запитом суспільства, і думаю, що таке рішення і буде. Я навіть і не думаю, що буде інше рішення ", - сказав він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відповідаючи на запитання про те, як він буде реагувати, якщо теоретично КС визнає указ про розпуск Ради неконституційним, Зеленський сказав: "Давайте дочекаємося рішення. Вони і так затягують, мені здається. Але головне, що я не хочу впливати на суд".

Нагадаємо, Зеленський зустрівся із Тимошенко через розпуск Ради

Як повідомляв портал Знай.ua, партія "Слуга народу" Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори до ВО

Також Знай.ua писав, Зеленський разом із дружиною прибув до Парижа