Президент України Володимир Зеленський проведе зустріч з главою держави-агресора Росії Володимиром Путіним.

Про це Зеленський заявив після зустрічі з президентом Франції Макроном.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський заявив, що зовнішньополітичні радники лідерів країн-учасниць переговорів в "нормандському форматі" найближчим часом проведуть зустріч і підготують наступну зустріч на вищому рівні.

Про це Зеленський повідомив на спільній з Макроном прес-конференції в Парижі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми домовилися про важливість поновлення співпраці в рамках "нормандського формату", - заявив він.

"Наші зовнішньополітичні радники зустрінуться найближчим часом і підготують наступну зустріч лідерів ("нормандського формату" – ред.). Це і є ключовим питанням", - додав президент.

Зеленський підкреслив, що умовою для відновлення переговорів в "нормандському форматі є припинення вогню і відведення сил на Донбасі, а також виконання Росією рішення Міжнародного трибуналу щодо полонених українських моряків.

"На мою думку, конкретні кроки - це звільнення наших полонених, повернення українських моряків, припинення вогню, розведення військ", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський разом із дружиною прибув до Парижа

Як повідомляв портал Знай.ua, партія "Слуга народу" Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори до ВО

Також Знай.ua писав, Зеленський зустрівся із Тимошенко через розпуск Ради