Зовсім недавно відома українська віщунка Лана Яр розповіла нам про те, чому на Сході України почалася війна. Сьогодні ж вона загляне в майбутнє і повідає про дострокові вибори до парламенту.

Вона розповість про те, які політики пройдуть в оновлену Раду, що вони зараз відчувають і найголовніше, які у них будуть перші кроки.

Отже, слова Лані Яр.

Провидиця побачила майбутнє України

Хто ми такі, українці, в питаннях виборів до Верховної Ради?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ми ті, хто загрузли в обмані і невірі, неправді. Ми брели в темряві, не розуміли, що відбувається, і через це перестали тягнутися до чогось світлого і духовного. Однак Рідні Боги дають нам пораду здійнятися над ситуацією, побачити приховані механізми дій. Так само українцям не слід засмучуватися, необхідно пам'ятати, що можливо все змінити!

Що відчувають зараз кандидати?

Вони намагаються відійти від минулого, не звинувачуючи нікого. Подивитися на себе, на свої вчинки з боку. У процесі прийняття рішення, щодо майбутнього.

Як діють кандидати?

Реза Морени, Богині смерті, говорить про те, що вони в процесі знищення всього того, що оживає і намагаються допомогти оновленню.

Що станеться до дня виборів до Верховної Ради?

Нас чекають несподівані для всіх зміни, в результаті яких кожен українець пізнає себе з нової сторони, побачить нові можливості. Подальший розклад показує, що в день виборів кожен з нас буде вільно керувати ситуацією, тобто фальсифікація буде мінімальна.

Як будуть діяти кандидати в перші дні після виборів?

Вони розправлять крила, будуть відчувати момент перемоги, займуться побудовою сміливих планів. Реза Стрибога, Бога вітру, говорить про їхню любов до активних дій і впевненості в собі.

Що будуть відчувати кандидати в перші дні після виборів?

Очікується догляд в спогади і аналіз, що ж у минулому було зроблено не так їх попередниками. Почнуть обмірковувати плани, як виправляти помилки. Можу сказати, що в Раду прийдуть досить активні та амбіційні політики.

Що трапиться після виборів, про що ми всі здогадуємося?

Що робота Верховної Ради буде в руслі спокою, спрямована вона буде на налагодження справ, можливо, ми не відразу побачимо результати, але вони однозначно будуть.

Про що ми, українці, ще не здогадуємося?

Сварог, Бог-батько, каже, що нашу країну очікує досить плідний період, депутати візьмуться за старі справи новим способом. Наша країна почне будувати свою долю самостійно.

До чого нам, українцям, зараз прагнути, щоб максимально пройти даний життєвий етап?

Зараз головне заспокоїтися. Сили вистачить на все! Головне, враховуйте старі помилки і проблеми, здійснюючи вибір.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.