Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом у Франції. Виступаючи перед журналістами, глава держави сказав, що українська кухня і українські жінки вже давно стали національним брендом. Про це йшла мова під час його візиту в найбільший в світі кампус стартапів Station F.

"Я хочу трохи похвалитися Україною і українцями. Завжди було подання у всьому світі, що Україна, це, в першу чергу, сільське господарство, це шахти, це металурги. А туристи говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, все це є, і воно залишається нашим брендом", - зауважив Зеленський.

Відомий політолог Юрій Романенко пояснив скандал навколо заяви Зеленського.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Цей дискурс - "Ми пишаємося нашими жінками" - він був в Україні завжди. Це все рік за роком показують по національних телеканалах, нічого не відбувалося. Коли це при Порошенк3 було, чому ніхто не обурювався. Хто ці люди, які підтримують Порошенко? Це селянська культура, що прикривається цієї ось європейськістю. Але якщо потерти цю європейськість під нею буде шар селянської культури... Ось і весь дискурс - до**бка до будь-якої дрібниці. Він у Франкфурті обговорював російську агресію, Мінські переговори, а всі звернули увагу лише на цю фразу", - заявив він.

Нагадаємо, Зеленський разом з дружиною прибув у Париж

Як повідомляв портал Знай.uа, партія "Слуга народу" Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори У

Також Знай.uа писав, Зеленський зустрівся з Тимошенко з-за розпуску Ради