Політичний діяч, перший заступник Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту, телеведучий Андрій Пальчевський розповів, як працює "соціальний ліфт" в Україні і як він повинен працювати.

"Соціальний ліфт не завжди йде вгору. Більше того, у нашому житті він, як правило, йде вниз. Вчимося, йдемо в армію, працюємо, одружуємося... Раптом дивимося, один бандинт став керівником банку, другий, його родич, депутатом, і понеслося наша звичайне українське життя", - заявив Пальчевський.

Как работает и как должен работать "социальный лифт"? - Пальчевский

Как работает и как должен работать "социальный лифт"? Полный эфир "Чому так?" https://youtu.be/URl_cDRjRy8 #Пальчевский #ЧомуТак #ПочемуТак

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 18 juni 2019

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Крім того, за словами Пальчевського, у майбутньому, при президентові Зеленском, така схема соціального ліфта в Україні повинна докорінно зміниться.

"Соціальний ліфт - це сила, яка дає звичайній дитині зі звичайної сім'ї встати на рівних з дитиною з сім'ї незвичайного достатку. Нам потрібно нагадати панам Ахметовим, Зеленським і Коломойським, що ліфти падають вниз, в ями, і для того, щоб це падіння для них було не смертельним, потрібно, щоб загальний рівень держави піднімався, - підсумував Пальчевський.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.