Раптове погіршення стану канцлера ФРН Ангели Меркель, яке сталося на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, траплялося з очільницею німецького уряду і раніше.

Інцидент, який трапився на зустрічі канцлера Німеччини і президента України не залишився непоміченим світовими ЗМІ. У вівторок 18 червня, коли Меркель у спекотну погоду зустріла Зеленського біля свого офісу й обоє лідерів слухали виконання національних гімнів, канцлерка сильно тремтіла та похитувалася.

Такий стан потривав деякий час і припинився. Варто зазначити, що в цей час температура повітря у Берліні була 30 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На пресконференції після зустрічі з Зеленським Меркель розповіла, що вже почуває себе краще після того, як випила щонайменше три склянки води.

Однак, схожі інциденти траплялися з канцлеркою і раніше. Про це пише t-online. Причиною такого стану Меркель називають зневоднення під час сильної спеки.

Видання наводить кілька таких фактів. Так, у 2014 році в кулуарах партійного з'їзду ХДС у Кельні Меркель скасувала інтерв'ю. Видання Bild та Bunte тоді повідомили, що канцлер пережила напад слабкості.

У 2015 році в Байройті під час оперного спектаклю Меркель впала зі стільця. Спочатку ЗМІ припустили, що вона втратила свідомість. Пізніше повідомили, що її стільчик зламався.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський обговорив у Німеччині найважливіше для України питання