Стало відомо, що канцлеру Німеччини Ангелі Меркель стало погано під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Берліні 18 червня. У мережі з'явилися відповідні кадри.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, прямо на зустрічі руки і ноги канцлера почали тремтіти, але вона продовжувала стояти на місці перед військовим оркестром. У підсумку Меркель із Зеленським пройшли по червоній доріжці. Повідомляється, що пізніше канцлер прокоментувала свій стан журналістам.

"З тих пір я випила принаймні три склянки води – я, очевидно, мала потребу в цьому, тому зараз я відчуваю себе дуже добре", - цитує її слова журналіст "Голосу Америки" Стів Херман.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що зараз у Берліні 30-градусна спека.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей оголосила привселюдно про те, що піде у відставку 7 червня 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Штеффен Зайберт заявив, що Німеччина готова допомагати у врегулюванні конфлікту на окупованому Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що Путін має намір відновити нормальні відносини з Британією після скандалу з отруєнням Скрипалів.