За прохідним списком партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори до парламенту йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.

Під номером 106 у списку "Слуги народу" йде така собі Оксана Дмитрієва, яку в Києві знають, як "любительку елітних клубів та іншого гламуру". Про це на своїй сторінці у Facebook повідоми юрист і блогер Михайло Шнайдер.

"Прохідне місце в партії зайняла господиня стоматологічної клініки, любителька елітних клубів та іншого гламура. Але найцікавіше полягає в тому, що наша "героїня" НІКОЛИ не цікавилася політикою, а тим більше будь-якою громадською діяльністю. Виразної громадянської позиції, там теж абсолютно не спостерігається. Крім фотографій з дорогих курортів і пафосних вечірок, на сторінці Оксани ви НІЧОГО не побачите", - зазначає блогер.

Михайло Шнайдер дивується, яким чином Оксана Дмитрієва потрапила до прохідної частини списку "Слуги народу" і зазначає, що "обізнані люди" кажуть, що місце в списку для тусовщиці купив хтось з її шанувальників, зробивши таким чином їй "подарунок".

"А тепер друзі, задайте собі всього лише два питання. Чим ця дівчина може бути корисна в українському парламенті? Чим вона може бути корисна українському народу, інтереси якого буде представляти?", задає риторичні запитання блогер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ребята, я конечно все понимаю, но тут явный Перебор. 106-ой номер в списке "Слуги Народа" действительно та самая Оксана...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 18 juni 2019

Нагадаємо, за списком"Слуга народу" на вибори до парламенту йде громадянин держави-агресора Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану.

Також Знай.ua писав, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу