Президент України Володимир Зеленський в Берліні провів зустріч з президентом Федеративної Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмайером.

Ладимир Зеленський обговорив з президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмайером можливість відновлення переговорів у «нормандському форматі» і питання звільнення з російського полону 24 українських моряків.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомили в прес-службі президента України, про це йшлося під час зустрічі глав держав сьогодні в Берліні.

"Президенти обговорили можливість функціонування« нормандського формату ». Також йшлося про звільнення затриманих українських моряків", - сказано в повідомленні.

У той же час Зеленський заявив, що "для Франка-Вальтера Штайнмайера дуже важлива підтримка територіальної цілісності і суверенітету України. Він був на Донбасі, коли все починалося".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський обговорив у Німеччині найважливіше для України питання

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська опублікувала офіційне фото з зустрічі в Берліні