Пройшли перші 30 днів президенства Володимира Зеленського. За цей час обраний гарант вже встиг зробити перші кроки, за якими уважно стежать українці і оцінюють їх стосовно своїх сподівань.

Як свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг", задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського 49% українців.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У той же час велика частина респондентів поки що не змогли сформувати своє ставлення до перших кроків гаранта.

І лише 14% опитаних не задоволені новим президентом.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Соціологи зазначили, що 50% опитаних очікують від Зеленського припинення вогню на Донбасі.

Ще 38% - мають надіються на зниження тарифів, 22% - очікують зменшення впливу олігархів на політику, 20% - чекають підвищення соціальних стандартів, 19% - покарання винних у корупції чиновників, 17% - скасування недоторканності народних депутатів, 16% - підвищення якості медицини , 13% - активізації співробітництва з НАТО та ЄС, 12% - налагодження співпраці з Росією, 12% - зміцнення української армії, 10% - об'єднання країни.

Опитування проводилось з 8 по 12 червня методом особистого інтерв'ю серед населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонах і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів.

Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з представниками німецького бізнесу і привіз із Німеччини хороші новини для заробітчан

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський обговорив у Німеччині найважливіше для України питання

Також Знай.ua писав, у Зеленського анонсували жорстоке покарання "кнопкодавам"