У Зеленського підготували два законопроекти про кримінальну відповідальність народних депутатів. Зокрема, це стосується неперсонального голосування і відповідальність парламентарів за прогули засідань. Про це 18 червня повідомив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук.

"Ми підготували і, сподіваюся, внесемо два основних законопроекти. Це про кримінальну відповідальність за кнопкодавство і про відповідальність за депутатські прогули", - зазначив він.

Стефанчук сказав, що поки ці документи "знаходяться на редакційних питаннях" і висловив сподівання, що невдовзі законопроекти внесуть до Верховної Ради

Стефанчук підкреслив, що "президент готовий до конструктивної співпраці з ВР, незважаючи на те, що абсолютно всі попередні подання були відхилені і зняті з розгляду".

"Ми все-таки сподіваємося ще на співпрацю з цією Верховною Радою, і ми і далі вносимо законопроекти. Минулого тижня – це (були – ред.) два законопроекти по ринку енергетики", - нагадав представник президента.

Нагадаємо, Порошенко розповів, чому з його уст більше не почути критику у бік президента Зеленського та Вакарчука, який також зібрався у політику.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський готується до зустрічі з Ангелою Меркель.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.