Поїздка до Німеччини виявилась дуже насиченою для президента України Володимира Зеленського. Після зустрічі з канцлером Ангелою Меркель він провів зустріч з крупним і середнім бізнесом Німеччини. На заході були представники компаній, загальний портфель яких становить 220 млрд євро, повідомляє прес-служба глави української держави.

"Володимир мав зустріч з представниками великого та середнього бізнесу. На хвилинку, їх сукупний портфель більший ніж два ВВП України або може забезпечити приблизно 450 тисяч робочих місць. Приємно, що представники бізнесу Німеччини сподіваються на розвиток тісної співпраці", - йдеться у повідомленні.

Представники бізнесу висловили надію на розвиток співпраці, але для цього потрібно поліпшення інвестиційного клімату та адаптація європейських стандартів в Україні.

"Назараз ми маємо курс на поліпшення інвестиційного клімату в Україні для тісної співпраці з Німеччиною, який може забезпечити проект "Держава у смартфоні", - додають у Зеленського.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Під час офіційного візиту мав декілька зустрічей із представниками влади та бізнес-спільноти Федеративної Республіки Німеччина. Зокрема, із Федеральним канцлером Ангелою Меркель. Обговорювали низку важливих питань – війну в Україні, боротьбу з корупцією, розвиток економіки та створення сприятливого клімату для міжнародних інвестицій. Вдячний пані Меркель за змістовний і конструктивний діалог", - написав Зеленський на своїй сторінці в Інстаграм.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Володимир Зеленський вразив своєю реакцією на "тремтіння" Ангели Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меркель ледь не втратила свідомість на зустрічі із Зеленським

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном порушив найболючішу тему.