Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник проводить відпустку в Греції, хоча Зеленський вимагає від нього негайних розслідувань.

Нещодавно заступник глави Адміністрації Президента Руслан Рябошапка заявив, що Ситник і керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький "повинні показати результат за 3 місяці, інакше будуть зроблені висновки".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не зважаючи на встановлений дидлайн, Артем Ситник вирішив за краще використати час для відпустки і відправився на грецький курорт. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

"Його бачили в Греції на одному з курортів", - сказало джерело в поліції.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами співпрзмовника, директор НАБУ відпочиває в готелі Karidi beach apartments. Однак, про те, як довго Ситник вже перебуває у відпустці, джерело не повідомило.

Прес-служба НАБУ підтвердила журналістам, що Ситник дійсно перебуває у відпустці, але не підтвердила, що директор НАБУ знаходиться в Греції.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник є претендентом на зміщення з посади за систематичне покривання топ-корупції у вищих ешелонах влади.

Як повідомляв портал Знай.ua, ГПУ може відкрити кримінальне провадження проти директора НАБУ Артема Ситника.

Також Знай.ua писав, Артема Ситника викликали на допит в прокуратуру