19 червня екс-президент Грузії і колишній глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, повторив вчинок президента України Володимира Зеленського.

Так, лідер політичного руху "Рух нових сил", який йде на дострокові парламентські вибори, пробігся під фонтаном в Одесі. Відповідне відео з'явилося в Youtube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"В Маріуполі, звичайно, фонтани хороші, але в Одесі не гірше", - кумедно підписав ролик Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський в Маріуполі перебіг через фонтан після виступу на Театральній площі. Після пробіжки через фонтан президент сів у автомобіль і залишив площу.

Як повідомляв портал Знай.uа Міхеїл Саакашвілі знав, що його відправлять у відставку через шість місяців після призначення головою Одеської ОДА.

Також портал Знай.uа писав, що Саакашвілі звернувся до Зеленського з Одеси. Він заявив, що необхідно провести дострокові вибори мера Одеси.