Президент Російської Федерації Володимир Путін публічно осоромився та викликав шквал гніву та насмішок в мережі.

Відповідний допис на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter оприлюднив пропагандист Дмитро Смирнов. Приводом для появи їдких коментарів став візит глави країни-агресора в Душанбе на саміт, повідомляє Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Володимир Путін приїхав в заміську резиденцію Рахмона на неофіційну вечерю для лідерів саміту СВМДА", – йдеться в публікації.

Окрім того, Смирнов додав відео, де Путін обіймається з лідером Таджикистану Емомалі Рахмоном. "Путін і Рахмон в Душанбе: Обнімашки президентського рівня", - йдеться в підписі до відео.

Користувачі з гумором відреагували на пост пропагандиста і відзначили, що Володимир Путін засвітився зі своєю другою половинкою, оскільки вони трималися за руки.

"У кого панди національний символ, у кого ведмідь бурий, у когось просто барани", "За ручки тримаються чи що?", "Східна гостинність не знає меж", - написали користувачі мережі в коментарях під дописами.

Нагадаємо, українцям назвали дату звільнення Донбасу від путінських головорізів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь: "Якщо ж Путін зважиться..."

Також Знай.ua писав про те, що Путін змусив мережу битись в істериці через свою боягузливість: "Казкове сс*кло".