Президент РФ Володимир Путін у четвер, 20 червня, проводить чергову пряму лінію, під час якої відповідає на заздалегідь надіслані в ефірі запитання.

Цей ефір вже став сімнадцятим за рахунком. Цього разу федеральні канали Росії виділили на нього 3 години часу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Напередодні для російських користувачів інтернету створили спеціальний сайт, на якому можна було поставити запитання главі держави.

Жителів російської столиці турбують питання забудови та добробуту, в Архангельській області люди вимагають зупинити будівництво сміттєвого полігону, жителів інших регіонів хвилюють питання екології, якості життя і дотримання законів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Володимир Путін
Володимир Путін

"Як так вийшло, що за роки вашого правління – а ви при владі вже майже 20 років – у країні, яка найбільша за розміром, багата природними ресурсами, в якій охоплення населення вищою освітою набагато більше, ніж де б то не було, люди мають зарплати у кілька разів нижче, ніж в країнах, які тільки недавно входили в радянський блок? І що ще має відбутися в соціальному плані, щоб ви все-таки пішли від влади?", - поцікавився житель країни.

Загалом росіян хвилюють теми низького рівня життя, малих зарплат та того, чи довго ще Путін буде при владі.

Нагадаємо, українцям назвали дату звільнення Донбасу від путінських головорізів.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь: "Якщо ж Путін зважиться..."

Також Знай.ua писав про те, що Путін змусив мережу битись в істериці через свою боягузливість: "Казкове сс*кло".