Президент України Володимир Зеленський на початку своєї каденції пообіцяв, що Крим і Донбас повернуться під контроль і до складу України. Зараз наочно можна спостерігати, що гарант виконує свої обіцянки.

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

Бойовики "ДНР" і "ЛНР" підтверджують втрату контролю над жителями ОРДЛО і говорять про критичну ситуацію в регіоні. Справа в тому, що Зеленського на виборах підтримали понад 90% виборців Східної частини України. Українці мріють про те, що Зеленський зможе повернути їх в Україну" і вірять, що це станеться в найближчому майбутньому.

Керівництво бойовиків обескуражено, зокрема представник окупаційної адміністрації Пургін. Він заявляє, що ситуація в Донецьку критична, адже понад 170 тисяч громадян України звернулися до Зеленському з проханням звільнити їх від окупантів.

Також Пургін зізнається, що в регіоні гуманітарна катастрофа - грошей немає, медикаментів немає, продуктів харчування нормальної якості теж немає.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти вважають, що такі суспільні настрої призведуть до того, що люди самі повалений бойовиків і очистять регіон від путінцев.

За словами жителів ОРДЛО, після обрання президентом Зеленського почали читати українську пресу, дивитися українські телеканали та сайти. Переважна більшість розуміє, що Росія використовує мирних жителів Донбасу проти України, і це підтримував Порошенко. Але у Зеленського є всі шанси перемогти Путіна і розраховувати на підтримку мешканців Сходу України.

Нагадаємо, у Зеленського придумали, як повернути українських героїв з полону в Росії.

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.