У мережі знайшли цікавий відеоролик часів Радянського Союзу, який ніби "передбачив" майбутнє.

Про це написав донецький журналіст Руслан Мармазов на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.
Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Він виявив на просторах інтернету відеодоказ того, що в надрах радянського КВНу вже знали про політичне майбутнє своїх послідовників

"КВН-пророцтво. 1989 рік! Тридцять років тому, уявіть собі. Хто ж міг подумати, що ця пісенька так безпосередньо, в лоб, буквально, матеріалізується на Україні", - написав журналіст.

Зазначимо, що соцопитування показало, що 58% українців, віком від 18 років висловили однозначну готовність взяти участь у голосуванні на дострокових виборах до Верховної Ради 21 липня 2019 року, а 27% зазначили, що швидше за все голосуватимуть.Серед них 4% сумніваються, чи йти на вибори, а 7% заявили про категоричну відмову.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

3% серед опитаних українців ще у роздумах стосовно участі в парламентських виборах та кандидатів.

В рейтингу електоральних симпатій серед політичних сил лідируючу позицію продовжує займати партія "Слуга народу", яку планують підтримати 49,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. Прохідний бар’єр також долають "Опозиційна платформа – За життя" (10,3%), "Батьківщина" (9,0%), "Європейська Солідарність" (8,7%), партія "Голос" (5,9%). Наближаються до 5% "Громадянська позиція" та "Сила та честь" (по 4%).

Нагадаємо, Зеленський замінить Банкову на Український дім: як виглядатиме нова адміністрація президента.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу

Також Знай.ua писав, Пальчевський оцінив команду "Слуги народу" і президентство Зеленського: відео.